Jdi na obsah Jdi na menu

Diskuze k Samanthě

 

Přístup má naprosto kdokoli narozdíl od diskuzí, ke kterým je potřeba zalogování. Diskuze bude pouze mazána o vulgárnosti a jiná nevhodná slova. Prosím, aby se diskuze neobjevovala jinde, nechci zahlcovat fóra, když může být vše "pod jednou střechou". Děkuji!

Reakce jsou na toto upozornění, klikni.

První příspěvky jsou dole, nejnovější jsou nahoře.

 

 

Komentáře

Přehled komentářů

Khalli - jiřina

22. 3. 2010 10:23

To já tluu hlavou do zdi nebo do stolu jen tak pro zábavu do rytmu Metalu .. nebo do lidí ;)

A když s emi neco nelíbí kor lež tak to dám najevo .. nebo snad ty když se ti neco nelíbí tak je ti to jedno lidi z tebe dělají blba neumíš se ozvat a snažíš se s nima v klidu domluvit zatim co ti serou do xichtu ? :D
A to co ti to připomíná je psychické vydíráno zlato .. takže to jsi o mísu vedle ;)
A připomíná mi to jinak Samanthy syna ale teď buĎ brečí -. řve ... nebo se tváří smutně každopádně i občas řve :P
Prostě zuří vzteká se ;)
Já se nevztekám pouze jsem hnusný .. na lidi :D Muhehe :)

jiřina - pro Khalli

22. 3. 2010 10:04

:o)))
Když byly mé dceři asi tak dva roky, vždycky, když se jí něco nelíbilo, padla na všechny čtyři a začala tlouct hlavou o zem... Vždycky to ale dělala tak, aby si neublížila. Co mi to jen připomíná?

jiřina - pro Samanthu

22. 3. 2010 10:01

tahle formulace není z mé hlavy, ale je naprosto výstižná: "z mých chyb jsem se v životě poučil mnohem víc, než ze svých úspěchů".
Přeju hodně radosti s myškama a co nejmíň omylů nám všem.
:o))

Samantha1987 - jiřina

22. 3. 2010 9:54

dekuji za prizpevek,vypada jako by pochopil dalsi jedinec o co tu jde. byla bych rada kdybych se s tebou mohla bavit take jinde nez tady.
z chyb jsme se poucila,sice na podruhe,ale jo.klec je doufam komplet zabezúppecena pred vlivi maleho,pred pruchodnosti krz mrize atd.
potkysacci maji podminky rekla bych ze vice nez vhodne,snazuim se prizpusobovat klece podle rad a prani chovatelu,nebo byvalych majitelu potkanku aby se ciili co nejvice v klidu,ted me ceka prestavba klucici klece,vzdycky to trva dlouho nez neco takoveho dodelam bo nemam vetsinou moc napadu jak a co kaqm dat,nekdy jako u klece holek trvalo dokonceni cca rok a stejne bych tam jeste neco nekam dala.poridila jsem si i klece na nemocne,odstavne klece na separaci pro nove prichjozi atd.. prepravky zvlast na holky a kluky,atd,atd..polovina bytu zabira vybaveni pro potkany,druha malyho hracky(obyvak) kuchyn je zase cela psi,maji i svoji policku ve skrini,a 2supliky..kdo neveri at s epresvedci osobne pokud pochopi ze v byte se zije a tudiz toho nese znamky.

Khalli - Ještě

22. 3. 2010 9:51

Proč bych se měl ovládat já se s tím neseru a upřímně jsou mi ti lidi u prdele takže není důvod ;)

A nevidim ho v otm že bych se měl chovat slušně nebo se měl bavit nějak s lidma dělám to svém a hotovo kdo si to zaslouží s tim se bavim slušně jinak ze sebe nebudu dělat debila tím že se budu bavit slušně s někým kdo si to nezaslouží :)

Ať se klidně nakryjou všichni potkani a maj spolu tlupu blbých a ošklibých potkáňat :D :P

Khalli - jiřina

22. 3. 2010 9:29

Tak je mi 22 ale nehodlám se chovat slušně ani nějak posled společnosti kterou stejnak opovrhuju když jde o takovou věc ;)

Ale co bys chtěla jsem Metalista a baví mě být zlý a chovat se jako kretén protože tím pěkně ostatní seru :)

A o to mě to víc baví protože se nechodá mjako ostatní nebo podle nějaký pravidel :-P

jiřina - jedním z projevů dospělosti ...

22. 3. 2010 9:22

... je i sebeovládání
Khalli, nehledala jsem u tebe ani slušnost, ani nic jiného. V podstatě jsi jen potvrdil to, o čem jsem psala. Nijak se mě to nedotýká, to je jedna z mála výhod vyššího věku. Myslím ale, že pro tebe by mohlo být užitečné, kdyby sis svoje příspěvky pročetl později, až se trochu srovnáš. Možná z nich vyčteš i něco sám o sobě, a možná ti to bude v budoucnosti k užitku. Nic ti nevyčítám - ber to jako dobrou radu, které možná porozumíš teprve až si urovnáš své vlastní myšlenky.
V tuhle chvíli jakákoliv další diskuze mezi námi postrádá smysl, jsme emocionálně jinde, takže se loučím, a přeju ti, aby tě tahle vzteklá nálada co nejdříve přešla.

La.Vay - Khalli

22. 3. 2010 9:18

No tak tohle jsem si o tobě teda nemyslela, měla jsem za to, že jsi v pohodě, ale jak zjišťuji tak jsi pěkný debil s prominutím.. Proč se teda o ty zvířata zajímáš když jsou ti u prdele? Není to trochu dementní když zahlásíš že se s nima mazlíš atd., ale jinak jsou ti u prdele? :D Trochu nevíš co chceš :D Ty nejseš zlej, jsi spíš k smíchu :D A narcis bejt nemůžeš, protože jsi hnusnej jak prd*l, navíc je to trapná póza všech rádobyzlech gothiků a metalistů, tak se prosím nad sebou zamysli.. Nerada bych se s tebou musela přestat bavit kvůli tomu že jsi omezený imbecil ;)

Khalli - jiřina

22. 3. 2010 9:02

SLušnost u mě nehledej v těchto případech .. pokud se jedná o lhaní na veřejnsoti tak slušnej rozhodně nebude ua když mě něco sere tak už tuplem ne .. slušnej maximálně v krajním případě kdy se diskuse otočí a budou se všechny strany bavit slušně a vklidu ;)
Tak chyby jsou od toho aby se lidu učily a neopakovali je :)
A sprosté slova sám použíhám hodně zvlášť když nehjsem v dombrém rozpoložení ano jsem magor zlej a hajzl v některých případech takže odemně neočekávat slušné chování v takové chvíly ale jindy jsem pravý opak nikoli v tomto případě ...
A neřekl jsem že ten problém chci řešit :D
Přepodkládám že věk této přispivatelky je vyžší než ten můj už ze struktury danného příspěvku .. ale ano někdy se chovám stejně a otevřeně kritizuje špatné chování a jednání ostatních i když jsám jsem nehorázné prase hovado a vobluda :P

jiřina - nikoliv o zákonech ...

22. 3. 2010 8:52

... mnohem více o slušnosti.
prosím, přemýšlejte.
1. Nikdo mě nenutí brát zodpovědnost za dítě - zvíře - jiné lidi. Žijeme v moderní době, a proto je takové rozhodnutí jen moje záležitost.
2. Pokud takové rozhodnutí přijmu, zavazuji se dobrovolně (ale bezvýhradně) k tomu, že těm, o které pečuji, vytvořím optimální podmínky pro jejich co nejkvalitnější život.
3. Chyby se stávají. Každý z nás jsme jich už udělali spoustu. Je ale nezbytně nutné tyto chyby přiznat a vzít si z nich poučení.
4. Používání sprostých slov nepřispívá k řešení problému, naopak vypovídá leccos o autorovi takovýchto výroků.
5. Potkaní miminka jsou od prvního dne hýčkána a milována. Příští jejich majitel nese přinejmenším morální zodpovědnost za blaho těchto myšek vůči chovatelce, stejně jako chovatelka má právo kdykoliv se dotázat na svého odchovance. Tak to je, a nemá smysl o tom jakkoliv diskutovat.

Tento příspěvek není kritikou žádné ze zúčastněných stran. Jsou to jen body k zamyšlení, aplikovatelné na jakékoliv zvíře (koně, psa, šneka nebo žížalu) a na libovolného mazlíčkáře. Dospělost nespočívá v tom, že si můžu dělat co chci - ale v tom, že dokážu dělat uvážená rozhodnutí, za která ponesu plnou zodpovědnost. A to tak, že budu schopná kdykoliv předstoupit před veřejnost (a sama před sebe, především) a svá rozhodnutí rozumně obhájit - nebo přiznat chybu a dát vědět, že mě to mrzí, a že jsem schopná vzít si z celé věci ponaučení.
V této souvislosti je mi jasné, že ten, kdo v tomto smyslu dospělý není, nemohl pochopit o čem mluvím, a bude se opět bránit sprostými výrazy. Mnohem více je moje úvaha směřována k těm, kdo už dospělí jsou, aby se necítili ve svých názorech opuštění.

mamuška - Khalli

22. 3. 2010 8:46

Neříkal jsi, že jsi domluvil????

Morgan - Khalli

22. 3. 2010 8:34

Taktnost a jisté zábrany co se týče ve vyjadřování v jistých chvílích házim za hlavu a je mi u prdelo jak to vypadá píšu to drsně a bez obalu však mě trochu znáš a prostě se s tím neseru =o)

Khalli - TO : Deeles nebo tak nějak

22. 3. 2010 8:32

NO já jí nehájim jen říkám ja kto bylo prakticky jsem nebyl požádán abych jí hájil prostě jsem si jen přečetl článek a říkám jak ser to asi mohlo stát nebo jak to může být ale rozhhodně nebudu podporovat lži .. a to že SAmantha říká že se nakryli když je pustil její syn taky není tak pravdivé ale stát se to mohlo protože po podlaze běhalo skoro 30 smíšených potkanů kluci holky ... ale spíš bych řekl že se omylem nechtěně nakryl ikdyž jsem pouštěl samice z klece proběhnout se ... a popvradě je mi to nějak jedno co se s těma potkanama dělo :D :-P


čtenářka : J8 chybu přiznávám .. neomlouvám se .. a ni jí obhajovat nebudu .. za prvé chyby člověk ělá .. stává se to .. nikdo není dokonalý .. a za druhé prostě jen nemám rád lež a chci to uvést na pravou méíru jak to bylo .. jinak jak už jsem řekl TY POTKANI JSOU MI U PRDELE celkem :D I když je fakt že je krmim občas se s nima mazlim .. ale nejsem choval ani nezodpovídám za chod :-P

Holive : Já vím že jsou to pudy .. ale jak psy tak ani potkany a už vůbec křečky nemám v lásce a popvradě je mi víc ejedno co s některými jedinci bude .. má m své oblíbené potkánky je jich jen pár a ostatní jsou mi vyloženě řečeno u prdele ... prostě polibte si s těma svejma radikálníma názorama a chování ke zvířatům prdel :-P .. nebo vytáhnu kulovnici a postřílim vám je a bude te mít po prdeli :D

a jestli někdo řekne že takovýmu člověku jako já by se neměli svěřit zířata .. tak ano děte se zvířatama do prdele sem tak trochu narcis sobec a myslím hlavně na sebe .. takže jeslti má někdo nějaký problémy s tim smůla :D ... s lidskou povahou zvířete a už tuplem takovýho kteréna jako jsem já hovno uděláte ... a nezkoušejte na mě ty vaše rádoby zoologický a chovatelský kecy ... protože pro mě jsou to jen zvířata stejně jako vy všichni ostatní jste jen výše vyvinutá zvířata ale pořád jen tvor který má také jisté pudy a to že společnost a chování a jisté pravidla někdo zavedl nci nezmění na povaze lidského ducha .. ano jsem zlej přiznávám a líbí se mi být zlý :D takže smůla bobani ;)

Khalli - Upalte jííí ! Né ot je ohrané,.. :)

22. 3. 2010 8:24

rozcupujem jí drápama a vykucháme tesáky !

Masoooooooooooo ! >=oD

Khalli - Vtipné

22. 3. 2010 8:23

Jo jasně lidi, maily fotky, které můžou dokázat kulové a naprosté nic padělané, vymyšlené a falešné... to určitě tím si dokazuj tak maximálně, že jsi tupá jak poleno ... sám jsem u toho byl, sám sem je krmil choval je a staral se o ně částečně, tak vim jaký sou podnímky a co se přesně dělo, takže s nějakýma trapnýma důkazama z PC sem vůbec nechoď a netahej nějaké fotky a dopisy do této diskuse, protože tím dokážeš velké kulové. Klidně ti to můžu dlouhásáze popsat a povyprávět jak to bylo a co se přesně dělo do detailů a co jsem s těma potkanama sám dělal nebo nedělla nebo chovatelka Sam.... protože tohle je naprosto o ničem ...Howg domluvil sem =o|

La.Vay - Faye Valentine

21. 3. 2010 17:14

Upálíme leda tak tebe :D

Faye Valentine - ...

21. 3. 2010 15:02

Teda jak si tu hezky pročítám vaše reakce, tak se nemohu ubránit vpomínce na inkvizici.
Už jen čekám kdy začnete vyřvávat něco jako:" Upalte ji!! Je to čarodějnice!!".

Dcerka - Sam

20. 3. 2010 21:10

Souhlasím s La.Vay, pokud nezvládáš potřebnou péči o všechny své mazlíčky, pak nechápu, jak to můžeš nazývat láskou. To je spíš nutnost shromažďovat okolo sebe zvířata. Kdyby si ho měla ráda, zabezpečíš vše tak, aby si neporušila pravidla a rozhodně by ses celou dobu chovala jinak. Nepořizovala by sis nové potkany, když jsi neměla peníze na novou klec pro Fénixe, z ChS, zverimexů apod. Věřím, že máš své zvířata ráda, ale bohužel asi nevidíš fakt, že je v takovém počtu nezvládáš.
A jestli si myslíš, že je u mne špatná péče, proč sis tedy ode mne brala miminko?

La.Vay - Sam

20. 3. 2010 19:22

Svého peswana mám dobře vycvičeného i když byl dříve týraný původními majiteli, během měsíce poctivého tréninku se z trosky dá vycvičit věrný a poslušný pes.. Vzhledem k tomu jak dlouho ji máš, nevím co ti činí za problém na ní zapracovat a nechci slyšet výmluvy typu, že na ní nemáš čas, to by bylo totiž dost nezodpovědný.. Není to těžký, jen by to chtělo se jí víc věnovat když byla dřív nejspíš týraná.. "ja neberu zvirata jako neco na cem mohu videlavat,nebo neco na co se rada koukam a kdyzme to omrzi dam to jinam,pokud se rozumny clovek zamysli nad tim co se tu vlastne ahlavne proc resi dojde mu o co jde.pokud bych byla jak nekdo rika dospela a Gabriela vratila katc nebyl by to jeden s techto faktoru?" Ne nebyl, protože bys ho vrátila v jeho vlastním zájmu a pokud bys ho, jak ty říkáš milovala tak ho vrátíš, protože víš, že se mu tak bude dařit líp.. O tom láska je, v prvé řadě myslet na to, co je nejlepší pro zvíře.. Trochu mi to evokuje případy bezdomovců, kterí své zraněné zvíře odmítají vydat veterináři, protože ho strašně "milují" i když ví, že pro zvíře by bylo nejlepší kdyby jej vydali.. Ono se uzdraví a najde se mu nová rodina (ideální stav).. Tohle je z principu podobné (příměrem bezdomovců a veterináře se v žádném případě nechci někoho dotknout, jen přirovnání).. Tak se prosím zamysli co je pro něj nejlepší, i ostatní zvířata která sis původně nechtěla nechat bys mohla rozdat, podat inzeráty.. Nechat si jen pár o které se stoprocentně postaráš.. Určite to prospěje oběma stranám ;)

Samantha1987 - ehmmm

20. 3. 2010 14:38

tady porad nekdo nechape ze ja neberu zvirata jako neco na cem mohu videlavat,nebo neco na co se rada koukam a kdyzme to omrzi dam to jinam,pokud se rozumny clovek zamysli nad tim co se tu vlastne ahlavne proc resi dojde mu o co jde.pokud bych byla jak nekdo rika dospela a Gabriela vratila katc nebyl by to jeden s techto faktoru? Je to me zvire,miluji ho.pokud neco chces mohu ti prenechat potomka ,ale silne pochybuji o tomze by ses postarala onej tak jak byh si ja predstavovala,mam na nove majitele ponekud vysoke naroky.. :D a co se psů týče může vám být všem tak jedno jak je mám nebo nemám vychované a slečna co psala o mé Rozárce by se alespoň mohla představit.Pokud me alespoň trochu znáš víš z jakého důvodu,odkud ke mě Roza přišla a a proč se chová jak se chová a třeba jak dlouho trvá vycvičení psa k obrazu mému a jak dlouho ji mám..