Jdi na obsah Jdi na menu

Diskuze k Samanthě

 

Přístup má naprosto kdokoli narozdíl od diskuzí, ke kterým je potřeba zalogování. Diskuze bude pouze mazána o vulgárnosti a jiná nevhodná slova. Prosím, aby se diskuze neobjevovala jinde, nechci zahlcovat fóra, když může být vše "pod jednou střechou". Děkuji!

Reakce jsou na toto upozornění, klikni.

První příspěvky jsou dole, nejnovější jsou nahoře.

 

 

Komentáře

Přehled komentářů

Bailee - A já s tím souhlasím...

19. 3. 2010 13:07

Konečně je mi všechno jasné, je to tak, jak jsem myslela. A mám na to stejný názor jako ty, Dcerko.

potkanomilka - dodatek

19. 3. 2010 13:04

Komu se někdy nestala nehoda? Může se někdo zaručit, že se mu to nemůže stát? Potkan může spadnout, i když se snažíme vše zabezpečit. A puštění potkana dítětem - neschvaluji nechat tak malé dítě bez dozoru, ale toto se mohlo stát i ve chvíli, kdy jsou rodiče na záchodě ( a tam musíme všichni :-D ). A ruku na srdce, kdo má vždy perfektně vyčištěnou klec? Dcerka určitě čistí 2x denně a my, co se na to vrhneme jednou týdně... jsme fakt hnusný :-D

potkanomilka - děs

19. 3. 2010 12:59

To je fakt hrozný. Když si koupím zvíře, tak je po tom prd bývalé chovatelce, jestli s ním budu nebo nebudu krýt. Zvlášt když nevystavuji PP. Žádná pitomá smlouva ne to nemá vliv.
Každý by se měl starat sám o sebe. Něco jiného je, když někdo zvířata týrá nebo je má ve špíně, ale to, co předvádí Dcerka je už zasahování do normálních lidských práv. Přijít k někomu domů, tvářit se mile a pak házet pomluvy veřejně na net... POZOR všichni chovatelé, raději nikoho domů nepouštějte, může se to obrátit proti vám!

Morgan - porušení zákona

19. 3. 2010 12:59

Milá mladá dámo, to co samantu vzrušeje je pravda její věc, a Khalli to sem neměl psát, ale u něj je to netaktnost, kdežto ty jsi uveřejněním samantina jména porušila Zákon č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, neboť dost pochybuji že k tomu máš její souhlas. Dál jsi se dopustila trestného činu pomluvy a pokud nechceš aby tě samantha žalovala (jak jsem jí doporučila) tak bych ten článek hodně rychle smazala včetně celé diskuze. Samantha se o svá zvířata stará jak nejlépe umí a pokud se u ní doma vyskytne někdo nezodpovědný, kdo nechá jejího malého synka doma samotného když ho má hlídat, tak můžeme být rádi, že došlo jen k nechtěnému nakrytí potkanů a ne k něčemu mnohem horšímu. A rozhodně to pak není samanthina vina.
Být tebou nerozmazávám tyhle věci na internetu, ale vyřídím si to s dotyčnou osobně. Vyhneš se tak zbytečným tahanicím po soudech.

Samantha1987 - hmmmm

19. 3. 2010 12:57

nepiseme jako jeden,nybrz jako dva lide,nejsme nijak domluveni a pak to takhle dopada.jsou to tve domenky ja tve mejly mam take a vim co s emi deje doma kdyz doma jsem,kdyz doma njsem nevim to,cim to asi bude? a pokud umis cist prectes si ze ani on ani ja nevime jak se nektere veci staly.

Dcerka - Prosba

19. 3. 2010 12:40

Takže bych nejprve znovu chtěla poprosit o slušné chování. Mazat příspěvky nebudu, abych nebyla nařčena z mazání, i když porušujete pravidla této disuze. Snad se dokážete vyjadřovat i slušně, zkuste to prosím. Děkuji!

Mimochodem to není slovo proti slovu, já mám maily, fotky a lidi, kteří mohou dokázat další věci. U mnoha věcí jsou věty uvedeny tím, že jsou to moje domněnky, tedy na to mám plné právo. To co zde píšete vy, nemluvě o tom, že ani vy dva se nemůžete shodnout, není ničím podloženo.
Když vám tak záleží na vašem soukromí, tak sem nepište, co Samanthu vzrušuje.

Khalli - Muhehe

19. 3. 2010 12:27

DObře už toho nechám, ale docela mě to bavilo :D

Khalli - A jen tak mimo ?

19. 3. 2010 12:20

Ten článek si psala sama najednou nebo ti někdo pomáhal či sis na o vzala dovolenou ? >=o)

KHalli - Hehe

19. 3. 2010 12:18

SPíš než lži a teorie je to samá alternativa protože ot nikdo neví jistě :D

Samantha1987 - boze

19. 3. 2010 12:17

at se koukam jak se koukam zadny pilyny nevidim..jestli je jako podestylka neo svetlyho je to kukuricna drt.a psala jsme nejptravdepodobnejsi moznost,mohla se nakryt i v te jejich kleci,zadne lzi,jen teorie.

Khalli - NO a nakonec :D

19. 3. 2010 12:15

Když je Gabriel teda Fénix tak blbej a ošuká první siamku která se mmu mihne před čumákem, ale aspoň sou hezký mláďata :)

Khalli - End

19. 3. 2010 12:05

No nic frčím na Moravu s přítelkyní takže si to dořeště případné detaily pak zodpovím dodatečně :)

Ale i když je mi celkem hovno potom a nějak trochu jedno .. prostě je mi to u prdele, tak mě to nasralo co tu píšeš v tom článku no ;)

Tahat to na internet. Máte si dát sraz kafe vyříkat si to případě se pomlátit a né to tady rozebírat a nechávat číst cizím lidem, kteří dotoho nejsou zasvědceni. A přesvědčovat je o pravdě či lži. Pořád je to jen slovo proti slovu.

A já jsem tu svědět a tak trochu i možná i viník :D

Khalli - Odpověd

19. 3. 2010 12:00

Ne Samanathu nemlátim i když bych jí nejradši jednu vrazil :)

Tak pustil jo no jednou naštěstí, ale jinak co už sem psal. Fakt není jistý kdy a kde se nakryli a kdo. Ale Amber byla z vrhu předtim myslim já už nevim mám v tom bordel :D Prostě těch situací bylo už pár no proto jsem vypsal na co jsem si vzpoměl. Ale jinak fakt s těma osobníma datama a informacema je to fakt... zveřejňovat bys to neměla dle práva je to trestný čin hodnocený celkem špatnou reputací :)

Jo reorganizace byla .. kluky přesunou do jedný .. holky do jiný... a celkem žádný novinky ... Ale prostě u tebe se mi ten článek fakt nelíbí několik lží najednou nemám rád :) A minimálně facku bych ti dal. Holky jak říkám normálně nebiju extrém pro mě byl když mi kámoška zabodla nůžky do nohy tak dostala jednoho pořádnýho lepana :-P .. a samanthu sem maximálně trochu škrtil a chytl pod krkem .. jediná nevýhoda je že jí to vzrušuje :D

Dcerka - Reakce na Samanthu a Khaliho

19. 3. 2010 11:53

Takže nejdříve zareaguji na Samanthu... "krom toho že sem nikdy piliny jako podestylku nemela" - no, tak na to je jediná má odpověď a to fotky mnou pořízené, za potkany můžete jasně vidět hobliny/piliny. Ukazuji fakta a ne smyšlené věci. Celé album je zde, nemám problém ho ukázat: http://www.box.net/shared/ji3fym9c2g

Co se týče oplodnění samice Amber, Khali... to jsou mi zase novinky. :) Zde je zkopírovaná celá zpráva od Samanthy: 18.03. 10:23 Samantha1987
přehledné.,nepřehledné,napíšu sem.matka je z mého předchozího vrhu Amber a otec pro změnu neznámý,tentokrát ještě lepší sranda než minule,malej byl doma sám jelikož nmi ex přítel neřekl že odchází a já nebyla doma a syna nenapadlo nic lepšího než pustit potkánky po bytě.otec je zase buď Gabriel,nebo tentokrát Dumbo ke kleci s ostatními kluky se nedostal a ostatními holkami také ne,mám tu reorganizci klecí,takže nejsou u sebe.
Tak nevím... mlátíš Samanthu taky za to, že lže?

Khalli - A propó

19. 3. 2010 11:47

Kdybych si ještě na něco vzpoměl, tak klidně ještě připíšu jelikož toho byla spousta a kdo si to má všechno pamatovat :D

Každopádně nedošlo k žádnému tajnému či plánovanému krytí jak tomu říkáte ale prostě jen náhoda a lidský faktor co víc. Nebylo to první náhodné krytí, které ani nevíme jak se stalo protože bezsrstou nejspíše nakryl Dumbu nebo Lex, ale v tomto případně rozhodně né Gabriel :)...

A žádám původní majitelku aby si přestala hledat záminky k tomu aby mohla být na lidi hnusná jestli jí to baví měla by se jít léčit protože toto chování už jsem zažil u několika lidí kteří hledají sebemenší detail aby z něho druhého člověka mohli obvnitit zprcat nebo být hnusní a přitom nevidí nci dobrého a i v tom dobrém se snaží hledat jen to špatné... takové pohled na svět je zkrátka dost omezený a lituju toho člověka :/

Khalli - Pardon sem zapoměl :D

19. 3. 2010 11:44

TO že její 3 letý syn zůstal doma sám bez dozoru za to můžu já :D

Pospíchal jsem na schůzku s přítelkyní a neměl sem čas mu pustit počítač či počkat až příjde jeho babička domů, tak jsem ho nechal samotného jen nějakou chvilku.

No a na truc pustil všechny potkany kluky i holky z klecí, které potom museli být chytány po zemi. Jelikož skákaly na zem a schovávali se pod postel a jinde. Takže se klidně mohla nakrýt i jiná samice nebo dost dobře Gabriel mohl nakrýt jinou či několik a neboť bylo spoustu samců, tak ani Gabriel nemusel být nutně jistým otcem... tady se toho dělo holď děti jsou svině když jim nedáte co chtějí :D a dokáži udělat pěkný bordel :)

Khalli - LEx ? ... né jeden prcek

19. 3. 2010 11:41

SLečna je zřejmě chytrá všechno ví a všechno umí líp než ostatní a všichni jsou oproti ní strašní amatéři že.

Ano samec z klece spadl byl to mladý sameček, kterého děsil a hodin po kleci Gabriel a zahnal ho jednou až na vrchol klece odkud spald a opatro si narazil bok nejspíše přičemž při dopadu do spodního patra vykrvácel dovnitř. .. to jen tak na okraj ještě co jsem si vzpoměl na některé věci v otm článku... Půlroku jsem byl celkem dobrým pozorovatelem potkanů některé změny a návrhy byli můj nápad či jak k sobě dát potkany. Takže pokud máš problém blbko, tak to směřuj mě a neobvinuj jí protože ona za nic prakticky nemůže :-P

Khalli klidně dodám bližší info >=o) - Ehm ještě dodatek www.khalli.mysteria.cz

19. 3. 2010 11:38

Dle chování Samanthy usuzuji, že vrh nebyl absolutně náhodný (několikrát mi řekla, jak by po Gabrielovi chtěla miminka) a už vůbec ne, když se snažila rodiče tak dlouho tajit.

-----------------------------

ZA ten vrh více méně můžu já protože jsem pustil samice a nestyl jsem včas chytit malou Amber když vlezla ke Gabrielovi do klece, takže je to absolutní blbost toto tvrdit. Jelikož mě to bylo celkme jedno jeslti jí nakryje nebo ne :D

A netajila pouze jsme opravdu nevěděli kdo jí nakryl. Mmožná chtěla možná si to přála. NO a díky mojí blbosti a náhodě je má. A jestli chceš dál tvrdit, že to bylo plánované a tajené. Tak si to můžem vyříkat do očí. :)

O mě více na webu v záhlaví :-P

Khalli - Ehm

19. 3. 2010 11:33

Sice Samanthu beru jako kámošku a v lásce jí zrovna už nemám, ale nechci ani škodit jedné strany ani původní majitelce co se chová jak pubertální výrostek, který musí do svých problémů zatahovat ostatní a vymýšlet si smyšlená fakta jen, aby jimi mohla veřejně útočit na někoho koho pořádně nezná ani osobně a o situacích o kterých ví s prominutim kulové. Jelikož jsem spolubydlící zde zmíněné Samanthy, tak vím, že nějaký posraný "vrh" nebyl tajen či jestli se krytí na samci "Fénix" mělo konat az jejími zády je absolutní hovadina. Jelikož k tomu došlo celkme blbou schodou náhod. Kdy já jsem pouštěl Samice ven z klece, aby se proběhli jakožto normálně půlroku běhají po vymezeném prostoru a po klecích. Jenže jedna z novějších a mladších samiček "siamka Amber" se protáhla mezerou mezi mřížema na vrcholu klece ve které v tu chvíli žil Pouze "Gabriel původně Fénix" a "Dumbo" O něco málo starší potkan. Jen pro detail tyto potkani spolu vycházeli dobře. Jenže když se k nim dal nějaký nový mladší, tak ho Gabriel vyhnal a pořád na něj útočil. Pokousané ocásky nebyli nic zvláštního. Ale od doby co je s více než tuctem potkanů v druhé kleci. Kde je z zmínění "Lex" a spoustu dalších mladších a malých potkanů, tak je vcelkuv pořádku drží se v hnízde normálně se chová jedí spolu akorát občas z něho mladší samci mají strach tak pískají. Ale to je normální, když se bojí staršího a většího. No ale abych se dostal k problému NAKRYTÍ, tak se to stalo, tak že mladší samice se protáhl mezi mřížemi, když jsem zrovna nebyl v místnosti a jelikož už bylo po setmění, tak jsem si jí nevšiml a teprv až , když sem se koukal co se tam děje, tak jsem zjistil, že samice "Amber" je na dolním patře s samcem "Fénix", tak jsem jí musel odchytit a vrátit do klece. Problém byl v tom, že se do té klece protáhla znovu, když utekla při krmení z velké holčičí klece. Proto musela ýt samoce chytána a dávána do mlé klece pro křečka. než se opraví velká, aby neutíkala mezi mřízemi. Problém nastal tehdy, když samice "Amber" začal být tlustější a stavět hnízdo. Nevěděli jsme kým byla nakryta jelikož do klece ve, které se vyskytovala bylai DVA SAMCI, takže žadné plánované krytí se samcem FÉNIX nebo utajené, protože otec mohl být i "Dumbo" Hnědý samec... Původ otce miminek byl zjištěn teprv až pořádně začli růst a trochu získávat srst, tak se potvrdilo, že otcem potomků je zde zmíněný "Fénix" či "Gabriel", takže vymýšlet si historky a pomlouvat někoho ... Osobně i když nebije ženy bych nejradši původní majitelce nakopal zadek za to co píše. Protože co víc než mlácení žen nesnášim lež, která je prezentována veřejnosti a pokládána za pravdu, která má uškodit. A chtít zpátky samc, který už byl omylem nakryt s mladou samicí je blbost a zbytečné. JE zavřený s kluky se kterými se zná a rozumí a stal se celkme oblíbeným potkanem v domácnosti. Co se stalo stalo, ale jediné co jsem já vždy slyšel, že původní majitelka Fénixe si pořád jen ztěovala urážela a chovala se jak malá holčička, které někdo vzal lízátko ... No toliko bych k tomu asi řekl, takže ať si už sami rozmyslí jestli ten článe chce přepsat nebo ho nechat ve lživé formě :) A nakonec bych jen podotknul, že o většinu potkanů jsem se starala a choval já v době nepřítomnosti Samanthy sice nemám s nima žádný zkušenosti, ale problém to nebyl a jestli se to někomu nelíbí ať mi prdel políbí ;)

Samantha1987 - dodatek

19. 3. 2010 11:30

a tve pocinani je resty cin je to pomluva a porušení zákona na ochranu osobních údajů
pokud si nechces pridelavat problemy nepridelavej je me,mohu podat trestni oznameni.