Jdi na obsah Jdi na menu

Odchovy - Campbell 3

Příspěvky

Nissa of X-rats x Di Angolo's Mauricius

aacka3-27den-01p.jpgTřetí "áčkový" vrh a přesně dle mých ideálů - do modra, ale plný různých barev, s krátkou i saténovou srstí a navíc se super povahami a skoro celý rodokmen poskládaný z mých linií. Tak jen tak dál. :-)

Vrh A3 of X-rats (PP od ČKK)

 
Celý příspěvek

Pippi of X-rats x Nox of X-rats

abecka3-26den-01p.jpgDruhý vrh Pippi a první Noxíka a hned 8 miminek. Kromě dvou agouti každý jiné barvy a dokonce i faktor umbrous, který mi dal hodně zabrat a nejen mně.

Vrh B3 of X-rats (PP od ČKK)

 
Celý příspěvek

Rebecca of X-rats x Chalapeño of Coconut

acecka3-25den-01p.jpgPro mne velmi výjimečný vrh, protože jsem musela 2 dny mláďata ručně krmit každé 2 hodiny než péči Rebeka zvládla zcela sama. Odměnou nám byli naprostí úžasňáci ve všech směrech!

Vrh C3 of X-rats (PP od ČKK)

 
Celý příspěvek

LLE's Tiny Tina x Nox of X-rats

adecka3-26den-01p.jpgDalší početný vrh tatínka Noxíka a první vrh Tiny. Ačkoli je drobnější samička, tak vrh zvládla na jedničku a do nových domovů odešel jeden krasavec vedle druhého.

Vrh D3 of X-rats (PP od ČKK)

 
Celý příspěvek

LLE's Tiny Tina x Umbros of X-rats

eacka3-26den-01p.jpgDruhý vrh Tiny přinesl opticky každého křečíka jiné barvy, což je můj doposavad největší vrh s odlišným zbarvením. Ale není to tak úplně pravda. Dvoje barvy jsou stejné, jen je odlišil a zcela změnil faktor umbrous.

Vrh E3 of X-rats (PP od ČKK)

 
Celý příspěvek

Xirrah of X-rats x Pluto of X-rats

efecka3-25den-01p.jpgO vrh Xirrah jsem se kvůli zranění během porodu velmi bála, ale i díky předešlým zkušenostem jsem nejspíše zvolila dobrý postup a vše dobře dopadlo. Uf! Odměnou je krásná pětice.

Vrh F3 of X-rats (PP od ČKK)

 
Celý příspěvek

Victory of X-rats x DTC's Alnön

egecka3-27den-02p.jpgNa tento první čistě "hnědý" vrh jsem se moc těšila a barvičky se opravdu podařily a k tomu i wavy srst a můj první originální křečík bez ocásku (zranění, ne genetika).

Vrh G3 of X-rats (PP od ČKK)

 
Celý příspěvek

Uma of X-rats x Di Angolo's Tatsuta

ehacka3-25den-01p.jpgNa narození barviček, které se povedli v tomto vrhu, jsem čekala několik let, takže asi tušíte, jakou mi udělal radost. O to větší, že byla mláďata velmi povedená po všech stránkách.

Vrh H3 of X-rats (PP od ČKK)

 
Celý příspěvek

Tenar of X-rats x Di Angolo's Tatsuta

echacka3-26den-01p.jpgNa tento vrh se těšilo opravdu mnoho chovatelů a já myslím, že nezklamal. No, sama jsem si nechala dvě mimča doma, takže... škoda jen, že jich nebylo více.

Vrh CH3 of X-rats (PP od ČKK)

 
Celý příspěvek

Bree of X-rats x Merlin of X-rats

eicka3-25den-01p.jpgJeden z dalších externích a moc podařených vrhů plných různých barviček. Vyloupl se i jeden čertík satének, který zůstal doma. Pro mne hlavně vrh ušáků. :o))

Vrh I3 of X-rats (PP od ČKK)

 
Celý příspěvek

Zorabell of X-rats x Geishas Wixxe

ijecka3-25den-04p.jpgPo delší době čistě modrý vrh, na který jsem se opravdu moc těšila a musím říct, že jsem z něj opravdu nadšená. Krásné syté barvičky, hezké stavby těla a hlavně super povahy! A vysněná RE lilac holka pro mne.

Vrh J3 of X-rats (PP od ČKK)

 
Celý příspěvek

Clementine of X-rats x DTC's Heidfeld

ikacka3-27den-01p.jpgJeden z mých nejpočetnějších vrhů, který se narodil v počtu 10 kousků. Nakonec se odběru dožilo 7 cvalíků, ale i tak výborný výkon a všichni moc fajn. Klobouk dolů před maminkou!

Vrh K3 of X-rats (PP od ČKK)

 
Celý příspěvek

Kimchi of Coconut x LLE's Qill

elka3-28den-01p.jpgPrvní vrh mamky Kimchi, která mne velmi mile překvapila, jak skvělou maminkou umí být. Nicméně vrh se povahově úplně nevydařil dle mých představ a tak jsem byla ráda za každé fajn mimčo v něm.

Vrh L3 of X-rats (PP od ČKK)

 
Celý příspěvek

LLE's Tiny Tina x Quinto of X-rats

emka3-25den-01p.jpgVýjimečně třetí vrh skvělé maminky Tiny a naopak první taťky Quinta. Podařily se neskutečně tmavé, syté barvičky u krásných 5 buřtoidních miminek. Jsem moc ráda, že jsem do toho ještě šla.

Vrh M3 of X-rats (PP od ČKK)

 
Celý příspěvek

Zorabell of X-rats x DTC's Heidfeld

enka3-25den-01p.jpgNa toto spojení jsem se moc těšila a jsem ráda, že se zadařilo více miminek. Barviček se objevilo hodně, hezké stavby těla a příjemné povahy.

Vrh N3 of X-rats (PP od ČKK)

 
Celý příspěvek

Galaxy of X-rats x Avanti of X-rats

ocka3-26den-01p.jpgPrvní vrh Galaxy a bohužel první i poslední vrh Avantiho, o kterého jsem krátce po krytí přišla. Jsem moc ráda, že se povedli takoví úžasňáci a mohla jsem si jednoho potomka ponechat.

Vrh O3 of X-rats (PP od ČKK)

 
Celý příspěvek

Hakuna Matata of X-rats x LLE's Wicket

opecka3-28den-01p.jpgHakuna a její první vrh barevně velmi vydařený s každou barvou originál. Mimča krásně narostla. Poprvé v ČR se zde objevila krásná barva blue fawn grey.

Vrh P3 of X-rats (PP od ČKK)

 
Celý příspěvek

Charlotte of X-rats x DTC's Xi

oqecka3-26den-01p.jpgDoufám, že Charlottka trhla můj rekord v době čekání na porod a už mně nikdo jiný takto nevypeče. Početný vrh 10 kousků se nakonec ustálil na 6 úžasňácích, kteří nám udělali velkou radost.

Vrh Q3 of X-rats (PP od ČKK)

 
Celý příspěvek

Jumanji of X-rats x Cairo of X-rats

erka3-26den-01p.jpgToto spojení jsem měla v hlavě dlouho a moc se na něj těšila a splnil mé očekávání. Jeden křečík hezčí než druhý, asi jsem nikdy neměla tak syté barvy a jsem moc ráda, že se zadařil i jeden satének, nejspíš wavy.

Vrh R3 of X-rats (PP od ČKK)

 
Celý příspěvek

Hope of X-rats x DTC's Xi

eska3-24den-01p.jpgVrh Hopinky byl externí a podařila se krásná osmička. Majitelé odvedli neskutečnou práci a tak vymazlený a úžasňácký vrh jsem snad ještě neměla. Těžko se mi s nimi loučilo...

Vrh S3 of X-rats (PP od ČKK)

 
Celý příspěvek

Kassia of X-rats x Xerxes of X-rats

tecka3-26den-01.jpgPo velkém vrhu následoval jeden pidi vrh - krásná dvojčátka šikovné maminky Kassinky. Bohužel se nepodařili strakáčci, ale za to dvě velcí fešáci!

Vrh T3 of X-rats (PP od ČKK)

 
Celý příspěvek

Hakuna Matata of X-rats x Cricetos Ylve

zucka3-25den-01p.jpgMáme období menších vrhů, ale za to velkých buclíků a zvláště tento vrh se náramně podařil jak co se povah týče, tak i vzhledu. I když se nenarodily žádné agouti barvy, což je vskutku přírodní úkaz.

Vrh U3 of X-rats (PP od ČKK)

 
Celý příspěvek

Le Ciels Vitalia x LLE's Simply Cool

uvecka3-25den-01p.jpgMůj první vrh po mamce z čistě divoké linie. Hrozně moc jsem se na něj těšila. Poštěstilo se 5 krásných a hlavně povahově zlatých křečuldů a dokonce dva trochustrakáčci.

Vrh V3 of X-rats (PP od ČKK)

 
Celý příspěvek

LLE's Tansania x DTC's Heidfeld

uwecka3-27den-01p.jpgDalší menší vrh, ale za to opět každé mimčo jiné barvy. Nemohu se na takové fešáky vynadívat. Další kombinace mých oblíbených barviček a moc sympatičtí jedinci.

Vrh W3 of X-rats (PP od ČKK)

 
Celý příspěvek

Galaxy of X-rats x LLE's Simply Cool

yxka_29den-01p.jpgDruhý vrh Galaxy a druhý vrh Simplyho - spojení na které jsem se velmi těšila a opravdu se podařila krásná mimča s výbornou povahou. Co víc si přát. :-)

Vrh X3 of X-rats (PP od ČKK)

 
Celý příspěvek

Jumanji of X-rats x Imhotep of X-rats

xycka-27den-01p.jpgTmavý vrh Jumanji a Imhotepa s jedním světlým andílkem. Vtipně (ne)rozdělení barev ve vrhu... ale především velmi syté a tmavé barvy a moc fajn povahy.

Vrh Y3 of X-rats (PP od ČKK)

 
Celý příspěvek

Oralee of X-rats x Tarquin of X-rats

uzedka3-27den-01p.jpgPrvní vrh Oralee a mladého Tarqíka se neskutečně podařil. Narodila se sice jen 4 mláďátka, ale naprosto úžasných, klidných a mazlivých povah. Navíc vtipně všichni jen kluci. Také je to poprvé, kdy jsem odchovala mládě s hendikepem.

Vrh Z3 of X-rats (PP od ČKK)

 
Celý příspěvek