Jdi na obsah Jdi na menu

Odchovy - potkani

Příspěvky

Arioché de la Black demons x Gremleen's Helix

mrnci-30den-06pp.jpgPrvní zcela černý vrh, teda černo-bílý. Zpočátku mi bylo líto, že modrá barva vypadla, ale nakonec jsem si ty malé pandy moc oblíbila. Vrh to byl krásně vyrovnaný, po Arince radioaktivně vyžraný a velký. Konečně se zadařili hoodedi a moc hezcí!

Vrh Q of X-rats (PP od NFRS)

 
Celý příspěvek

Xibalba x Babax of Gremleen's

sedmicka-27den-03po.jpgPrvní vrh u mne, který bohužel skončil smrtí mamky vrhu - Šíbinky. :-( Naštěstí se aspoň podařilo zachránit všech 7 miminek, které jsou povahově její věrnou kopií a tím i její věčnou památkou. 

Vrh P of X-rats (PP od NFRS)

 
Celý příspěvek

Ježibaba de Loren x Kryštůfek of X-rats

jezibata-09den-01pp.jpgPrvní vrh, kde jsem skombinovala svou siamskou linii s černou a agouti barvou a po dlouhé době i se srstí velveteen. Bohužel porod neproběhl v pořádku, ale všechny se podařilo zachránit. Za skvělou péči o vrh děkuji Romče Kastlové z Gremleen Rattery!

Vrh O of X-rats (PP od NFRS)

 
Celý příspěvek

Xibalba x Irresistible of X-rats

sibata-10den-04po.jpgPrvní pouze černo-modrý vrh. Narodilo se po dlouhé době pár huskýnků a dokonce náš druhý odd-eye v historii mého chovu! Šíbinka byla úžasnou maminkou všem 11 mazlivým a oráchlým prckům.

Vrh N of X-rats (PP od NFRS)

 
Celý příspěvek

Jazz Lady of X-rats x Jimi Sankari

emka-12den-01po.jpgPrvní vrh, kde se mi podařily všechny 4 barvy, jež chci v této linii chovat. Všichni se standardní srstí a podařili se i dumbíci! Jazzinka byla naprosto úžasná a klidná mamina. Ze všech 15 prdíků se stalo 15 baculatých krasavců.

Vrh M of X-rats (PP od NFRS)

 
Celý příspěvek

Maja Serene Sunset x Ian Beris

elka-14den-01po.jpgPrvní vrh, kdy se nám narodila ruská modrá barva, i když aspoň v siamském zbarvení. Skříťule se opět projevila jako výborná maminka a vrh nás překvapil plno rexíkama a hlavně i mnou milovanými dumbo rexíkama.

Vrh L of X-rats (PP od NFRS)

 
Celý příspěvek

Maja Serene Sunset x Horizont of X-rats

prdata-19den-05po.jpgPrvní skutečně celosiamáčský vrh bez srsti rex. Uznávám, občas se mimča špatně rozeznávala, ale to i proto, že Skříťule byla úžasná maminka a vrh byl maximálně vyrovnaný.

Vrh K of X-rats (PP od NFRS)

 
Celý příspěvek

Aquarius Midnight x Fantomas de Loren

jecka-16den-01po.jpgPrvní vrh Angličanky Midnight, jejíž sestřička měla svůj vlastní o něco dříve. Vrh nás překvapil velkou převahou modrých miminek a jak je již poslední dobou zvykem - rexíků bylo opět méně.

Vrh J of X-rats (PP od NFRS)

 
Celý příspěvek

Aquarius Moonlight x Inefix Sankari

icka-38den-01po.jpgPo delší době další vrh, tentokráte první vrh po samici importované z Anglie - Moony. Bohužel porod nedopadl úplně dobře a z 16 živých miminek se nakonec podařilo zachránit jen naše 3 úžasné bojovníčky.

Vrh I of X-rats (PP od NFRS)

 
Celý příspěvek

Fallen Angel of X-rats x Faust of X-rats

ObrazekDruhý vrh Andílka se narodil početnější, ale podařilo se odchovat miminek méně. Zato však ale krásných a velkých miminek! První vrh plný černookých miminek.

Vrh H of X-rats (VP)

 
Celý příspěvek

Fallen Angel of X-rats x Fido of X-rats

ObrazekPrvní pokusný vrh k novému stylu chovu - příbuzenské plemenitby. Začátek mé linie. Andílek byla stejně úžasná maminka jako Elfinka. Narodili se mimo jiné kouzelní himalájci, dumbíci, snad i zlatí.

Vrh G of X-rats (VP)

 
Celý příspěvek

Mayumi van Rattonia x Jaguar van TumTum

ObrazekPrvní vrh po obou importovaných rodičích, první můj vysněný "celosiamáčský" vrh s úžasnými rodiči po obou stránkách. No a aby toho nebylo málo, tak je to první vrh se zlatými himalájci a siamáky ve střední Evropě!!!

Vrh F of X-rats (PP od ZO)

 
Celý příspěvek

Rian von Pako x Bebešin Šimpanz

ObrazekDruhý vrh šikovné Rianky opět se spousty miminky. Nyní se o všechny postarala sama. I tento vrh má své prvenství, a to v prvním narozeném ODD-EYE potkánkovi u nás.

Vrh E of X-rats (PP od ZO)

 
Celý příspěvek

Rian von Pako x Cara´s Sweety Cyan

ObrazekTento vrh má plno prvenství... první vrh se standardníma ouškama, první vrh po importu a první více barevný. Početný vrh nakonec Rianka zvládla dobře, i když s malou pomocí. Příběh každopádně hodný zfilmování.

Vrh D of X-rats (PP od ZO)

 
Celý příspěvek

Bublina OdAdush x Cargo de Euridikaaa

ObrazekMůj první vrh velveteenků a první pokus o siamáčky. Sice se narodili jen himalájci, ale o to rozkošnější. Obrovští mazlové výborné maminky Bubliny.

Vrh C of X-rats (PP od ZO)

 
Celý příspěvek

Cikorka Skanálu x Blue z Hůrky

ObrazekDruhá miminka úžasné maminky Cikorky a můj vrh B. (Současně s nimi byla adoptována 2 miminka od Alkéstis of X-rats, která bohužel měla komplikovaný porod a musela jít na císařský řez.)

Vrh B of X-rats (PP od ZO)

 
Celý příspěvek

Cikorka Skanálu x Blueberry Hakalla

14dnu-groupa-04.jpgMoje první miminka pod jménem X-rats a také mého prvního odchovaného potomka - Cikorky. Krásný trojbarevný vrh!

Vrh A of X-rats (PP od ZO)

 
Celý příspěvek

Alaska Skanálu x Eddie of PotkanMarvel

12dni-parta-02p.jpgVrh je registrován pod CHS Skanálu, ale odchován u mě a mojí holčičkou Pimpinellkou. Můj první navždy úžasný vrh. :-)

Vrh C Skanálu (PP od ZO)

 
Celý příspěvek