Jdi na obsah Jdi na menu

Luna's Little Ewoks Gaston

IMPORT NĚMECKO

(♥ 9. 12. 2022)

gaston-15mes-01p.jpg

Short hair, opal grey, mottled, silvering

(Aa Bb C- dd dgdg Pp Momo sisi SaSa WaWa)

 

Test na cukrovku: negativní (10. 8. 2023, 8. 3. 2024)

 

otec: LLE's Roomster (DE) - short hair, blue, mottled, silvering

matka: LLE's Madonna (DE) - short hair, agouti

 

Gaston se mi děsně líbil hned jak jsem viděla tento vrh u Melanií a říkala jsem si, jak se má, takový krasavec! A pak uplynul nějaký měsíc a my řešily, co si od ní vezmu a já jak by se mi hodil nějaký mottled kluk v grey barvě a ona mi nabídla přesně tohoto kluka. Nejdřív jsem si říkala, že si ze mně dělá legraci, ale nedělala. A tak jsem si utřela sliny a zarezervovala mého krasavce. Postupně se ukázalo, že má Gaston takové netradiční choutky a občas se mu zalíbí některý z kluků, je tedy potřeba, aby byl ve skupince s takovými, kteří se mu nelíbí. :o)) Pak je z něj "hodnej" klučina, který nikoho neobtěžuje. Jinak je ale totální zlatíčko. Sám přijde na zavolání jména, je kliďas, ale zároveň sportovec a je to na něm trochu znát. Nyní je ve věku, kdy je trochu vytáhlo, ale věřím, že si to vše sedne. Barvičku si zatím drží krásnou, tak uvidíme, jak dále. Je u něj vysoká šance, že má i silvering totiž.

Gaston nakonec vystřídal více skupin v různém složení, ale všude dříve nebo později dělal problémy a tak jsem se nakonec rozhodla, že bude žít sám. Zkrátka se mi nepodařilo najít nikoho, s kým by se snesl. K lidem je nicméně velmi kontaktní. Stačí, že zaslechne, že někdo okolo projde a už se jde podívat, kdo to je a jestli se třeba nejde ven. Má moc rád venčení v posteli. V ubikaci je spíše klidnější, ale jak může někde zkoumat nové věci, je vášnivý badatel. I tak přijde na zavolání svého jména a je opravdu moc fajn. Takový správný mazlík. V ruce se nechá muchlat dle libosti, má to rád. Bohužel barva mu začíná poměrně rychle blednout, ale to už tak u mottledů bývá velmi často. No, nevadí, zkusili jsme to. :-)

Gastonek už je kus chlapa a přesto taková jemná duše. Je klidný, přijde na zavolání, velmi rád se nechá pomazlit. Miluje venčení venku a rád se drží mého syna. Je to fakt absolutní zlatíčko. Jak jsem očekávala, tak jeho barva postupně mizí a už je v podstatě celý bílý. Takový roztomilý sněhuláček. Moc se těším až dá nějaké krásné potomky i mně.

 

Odchovy: ? (?)