Jdi na obsah Jdi na menu

Vrh L2 of X-rats - 28. 5. 2021

Zuri of X-rats   x   Orfeo of X-rats

zuri-10mes-01p.jpg

orfeo-vin-01p.jpg

Matka: short hair, black, mottled, silvering
Otec: short hair, satin, albino

- - - - -

Linii tatínka Orfea jsem v chovu nevyužila a marně se snažila jí získat zpět pomocí jeho bratra Ozzieho. Když jsem si brášku Orfíka, tedy Bělouška, jak mu říkají doma, vyzvedla, nemohla jsem uvěřit vlastním očím. Přede mnou v přepravce pochodoval krásně urostlý samec s blyštivou srstí, který vypadal tak maximálně na rok. Doufala jsem, že bude wavy satin, ale nakonec byla jeho srst pouze kratšího rázu. To nevadí. Se Zurinkou si perfektně sedli, až bych řekla, že se Zurinka zamilovala až po uši.

Zanedlouho se narodila 3 krásná, velká a buclatá miminka. Těšila jsem se hlavně na černé a modré, ale příroda je příroda a vrh je nakonec celočerný. A přesto, každé mládě zcela originální. Lordík předpisový, hezky strakatý mottled. Lexie, mottled s pouze bílým bříškem, což jsem ještě neviděla (vždy někam na záda aspoň trochu bílé jde nebo zůstane bílá jen okolo krku). A nakonec celočerná Lemony s legračně vybarveným čumáčkem.

Dlouho jsem se nemohla rozhodnout, kdo zůstane doma, až zakročil osud, když se Lordík jednoho dne probudil slepý. Nevím, proč se tak stalo a jak k tomu došlo, ale je to tak. V životě ho to však nijak neomezuje. Hlodavci si naštěstí s tímto umí velmi dobře poradit. Pokud nenajde nový domov, zůstane u nás, spokojený v klučičí partě, která ho skvěle přijala. :-)

 

Mláďátka jednotlivě:

lemony-25den-02p.jpg

Lemony of X-rats

 

F, short hair

black

-

eyes colour: black

(aa B- Cc Dd Dg- P- momo U- Sasa Wa-)

 

Na chov v ChS X-rats (já), Praha

lexie-25den-02p.jpg

Lexie of X-rats

 

F, short hair

black

mottled

eyes colour: black

(aa B- Cc Dd Dg- P- Momo U- Sasa Wa-)

 

Na mazlíka u Hany F. (Brno)

lord-25den-01p.jpg

Lord of X-rats

 

M, short hair

black

mottled

eyes colour: black

(aa B- Cc Dd Dg- P- Momo U- Sasa Wa-)

 

Na mazlíka u Marcely (Žacléř)

 

ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek