Jdi na obsah Jdi na menu

Aquarius Midnight

(12. 9. 2010 - † 13. 12. 2011)

zelenina-02po.jpg

Standard, agouti, solid

(IMPORT ANGLIE)   PP

V první řadě bych za tento těžce vypracovaný zázrak chtěla poděkovat Romče z ChS Gremleen's! Za výtečnou spolupráci, mnoho neprospaných nocí, miliony dotazníků, ještě více mailů a hlavně za cestu, která se pro nás už navždy stane jasným symbolem neskutečna, které vždy plně pochopíme jen my dvě...

Midnight společně se svou sestřičkou a luxusními kloučky :o)) je naším obrovským úspěchem! Jedná se o vůbec první import z Anglie do ČR, kterému předcházely dva roky úsilí, dva neúspěšné pokusy... je toho mnoho a já jsem toho stále ještě plná, ale o tom se nechci rozepisovat. Mám tu před sebou naprosto krásnou holčičku, která je natolik dokonalá až nevím, co o ní psát. Krásná stavba těla, neuvěřitelně tmavá agouti, kouzelná očka a dokonalé ouška. Je ze dvojice ta zvýdavější a odvážnější. Mignightka hned všechno probádá a pak běží za sestřčikou, aby jí řekla, že může s ní. Je vždy vesele naladěná a pro každou lumpárnu. Když se ale unaví, tak vyhledává společnost jak potkaní, tak lidskou. Je hodně komunikativní, protože žádná pořádná zábava se neobejde bez kámoše!

Z Midnight se už stala slečna a musím říct, že jsem na ní obrovsky pyšná, dělá čest svému chovateli. Co se týče vzhledu, je pro mě prostě dokonalá. Midnight je živá holčička, která vymýšlí jednu lumpárnu za druhou a tak jsem s ní začala cvičit nějaké ty kousky. Zatím se umí jen otáčet na povel do kolečka, ale kdyby panička měla víc času, určitě by se naučila i dalším věcem. Je velmi chytrá. Bohužel se od Alrunky naučila kousat klec, což nakonec vyústilo v díru v kleci, ale jak stárne, tak se uklidňuje a snad tomu i napomohl nový přírustek Skřítě, s kterou ráda blbne celou noc. Zároveň je mazlivá a i když jsem si myslela, že ne moc, tak jsem byla na omylu. Jakmile si chvíli všímám někoho jiného, už se mi rve do ruky a druhému potkanovi pak v kleci za trest vyhubuje. :o)) Je to skvělá prdelka a já už se těším na její miminka.

Midi už má za sebou taky první miminka a stala se jednou z nejlepších maminek, jaké jsem vůbec u sebe měla. S mimčama trávila veškerý čas a dokonce nechtěla chodit moc ven na procházky. Během této doby dospěla a ujmula se postu alfy v kleci. Líbí se mi, jak udělala special místo v hirearchii pro svou sestřičku Moony, o kterou se pečlivě stará. I její hyperaktivita dosti ustoupila a člověk jí často vidí ležet s Moony v hamáčku nebo na poličce. Dříve nevídaná věc. :o)) Nechci to zakřiknout, ale také teď ztratila zájem o kousání plastu, tak snad jí to vydrží co nejdéle. Fakt jí teď musím pochválit, je to mazlivá a na ostatní potkany mírně žárlivá holčina, která je stále hezčí a hezčí.

S Midi jsme se pokoušely o druhá miminka, ale bohužel se nezadařilo a Midi pak měla několik falešek za sebou. Rozhodla jsem se jí tedy pro jistotu vykastrovat. Bohužel Midi nezvládla narkózu. Udělal se jí edém na plicích a ona se utopila. Nejhorší na tom je, že se i víceméně probrala a pak zase upadla do spánku. Podobně jako Andílek. :-( Je to pro mne šíleně těžké. Byla to zdravá holčička... můj miláček. Člověk se snaží preventivně pomoci a dopadne to takto. :'( Je tu moc smutno, ani se už nikdo neotáčí na povel za piškotkem pro rozveselení. Chjo...

Zdravotní karta

 

Společné fotky    Seznamka s Íčkama    Miminka    První narozky

 

 

Náhledy fotografií ze složky Aquarius Midnight