Jdi na obsah Jdi na menu

Bebešina Kamélie

(6. 5. 2009 - † 6. 9. 2010)

Hamky

Standard, Fg, Dg?, černá, solid

Chov nebude (nebyla v mé péči ve vhodném reprodukčním věku)   PP

 

Kamilka se ke mně dostala až 12. 6. 2010 s celou svou smečkou (Alrun, Pohádka a Enigma), kdy už holčičky z rodinných důvodů nemohly bydlet u původní majitelky. Myslím, že s klidem mohu za holky poděkovat Martině za její skvělou péči o ně, i za to, jak dlouho o ně bojovala. Holky na to určitě nikdy nezapomenou a již se těší na návštěvy!

Kamilka je štíhlá holčička, která je poměrně silná individualistka ve skupině. Většinu dne projí nebo prospí a o dění ve skupině se moc nestará. Když se ale otevřou dvířka, hned se hrne mezi prvními ven. Moc ráda se mazlí na klíně a má velkou důvěru v lidi, které nechává drbkat na bradě a slastně u toho přivírá očička. Kamilka bydlí v kleci s Enigmou, jelikož jako flegmatik jediná snese výkyvy nálad modré spolubydlící. Přestože to holky neměly jednoduchý, utvořily si moc pěkné pouto... prostě černá a modrá k sobě ladí. :-)

Kamilka neměla žádnou výraznou vlastnost, ve všem byla takový neutrál, ale určitě byla věrná kámoška Enigmy a velký bojovník. Dvakrát utekla hrobníkovi z lopaty v těžkých časech, ale napotřetí už se nezadařilo. :-( Je mi to moc líto, zvláště, když u mne Černá strávila tak málo času. Teď už jí nic nebolí a za duhovým mostem určitě čeká na svou Modrou.

Zdravotní karta

 

Společné fotky    Když spinkáme

 

 

Náhledy fotografií ze složky Bebešina Kamélie