Jdi na obsah Jdi na menu

Bublina OdAdush

Bublina OdAdush

(8. 4. 2007 - † 11. 3. 2009)

v-postylce-01p.jpg

Dumbo, siamská s americkými modrými znaky, solid

chovná II (menší vzrůst)   PP

 

K získání Bublinky opět vedl tuhý boj. Vše začalo tím, že mi holky odmítly Dračinku a to natolik, že už se jich Dračinka bojí a odmítá být v jejich kleci, i když tam nejsou. Přestala mi pak jíst osaměním a tak nebylo jiného řešení než sehnat kamarádku. Opět jsem začala shánět mou milovanou siamskou s modrými znaky. Samozřejmě všechny takové vrhy už byly pryč a další měly přijít až pozdě. Už jsem si říkala, že mi tato barva není souzena. Pak se ale stal zázrak a po mém Abe´s Exodusovi se narodil krásný vrh. Nejdřív se myslelo, že to budou béžáčci, ale časem měli stále špinavější čumáčky. Jedna holčina siamku odmítla a hurá Bublinka se dostala až ke mně!

Bublinka se zatím jako každé miminko umí nádherně zabavit. S Dračinkou si padly do oka a Bublinka občas tak řádí, že i Dračule nevydrží a přidá se k ní. Neustálé hopsání a hraní jí vysloužilo přezdívku "Roupítko". Od Dračinky naštěstí odkoukala i mazlení.

Bublinka už nám povyrostla, krásně se vybarvila a je z ní moc pěkná slečna. Neustále mě chodí olizovat a pusinkovat a pak chce za odměnu honit po posteli. Je fantastická. S Dračinkou jsou nerozlučná dvojice a jakmile třeba Dračince nadávám, tak Bublina jí běží bránit a všelijak mě otravuje, abych Dračuli nechala. Je ale z dvojice ta odvážnější a ráda prozkoumává nové hry. Po takové namáhavé hře pak zalehne s Dračulí do košíčku a už jí nic nechybí.

Bublinka mě velmi mile překvapila svou velkou starostlivostí o svá miminka. Všech 15 miminek kojila dokud neodešli k novým majitelům, žádné jsem nemusela dokrmovat. O svou dceru Cliché, kterou jsem si nechala se stará pořád. Všemožně jí upravuje, učí jí všemu možnému a chrání při šarvátkách s Dračinkou (ale taky chrání Dračinku přede mnou). Je to taková starostlivá maminka, která se stará o nás všechny. Jo a nikdo nepusinkuje tak ráda jako ona, je to pusinkovací maniak!

Bublinka nám trošku buclatí... no, dobře, opravdu moc ráda papká. Takže brzy začne dietka. Je z ní teď naprostý plyšák hodný, který se nechá škrabkat všude možně a nejlépe když spinká v hamáčku. Měla období, kdy hůř snášela nové členy smečky (zvláště Rianku), ale teď už jí to je jedno. Přeci jen svou váhou skolí kohokoliv, jen před Dračinkou se už z dálky povaluje na zádech a stále se o ní stará s takovou láskou jako na začátku. Maminka buclínek.

Přestože měla Bublinka od útlého věku rychle rostoucí velké nádory, skvěle zvládla jak operaci, tak později život s nimi. Byla naprosto zářným příkladem bojovnosti s neuvěřitelnou chutí do života. Bohužel srdíčko boj vzdalo dříve než duše. Zřejmě pár dní před svým odchodem dostala infarkt nebo prostě jen srdíčko zesláblo. Bublinka však ještě odejít nechtěla a vyžadovala se mnou spaní v peřinkách, na které jsme si obě navykly. Moc mi to chrupkání bude chybět a já jen doufám, že si teď Bublinka užívá ještě měkčí peřinky, jelikož to ze všeho milovala nejvíc; zachumlat se do oblečení, peřin nebo náručí.

Linie vrhu C of X-rats byla následně ze zdravotního hlediska zastavena.

Zdravotní karta

Společné fotky holek    Mrkací album    Miminka    Odpočinek

 

Náhledy fotografií ze složky Bublina OdAdush