Jdi na obsah Jdi na menu

Galaxy of X-rats

(♥ 23. 10. 2022 - † 26. 11. 2023)

galaxy-10mes-02p.jpg

Short hair, satin, chocolate

(aa bb C- Dd Dg- P- Si- U- sasa Wa-)

 

Test na cukrovku: negativní (18. 2. 2023, 11. 8. 2023)

 

otec: DTC's Alnön (NL) - short hair, lilac fawn

matka: Victory of X-rats (CZ) - short hair, BE argente

 

Na tento vrh jsem se moc těšila a doufala, že se mi tam narodí nejlépe krásný, čokoládový wavy kluk, kterého bych si nechala... no ale kluci se vrhli do jiných barev i srsti a jak na objednávku tam pro mne byla holčička. No tak se nedá nic dělat. Bude holka místo kluka. A já jsem za to nesmírně ráda, protože Galaxy kromě moc pěkné stavby těla, syté barvy, má navíc úžasně mazlivou povahu. Je taková děsně hodná, s každým kámoška, správně sebevědomá... opravdu křečík s vysněnými vlastnostmi. Tak uvidíme, jak se udrží s věkem a já doufám, že se nic výrazného nezmění. :-)

Galaxy vyrostla v opravdu krásnou slečnu. Hodně se mi líbí její stavba těla, ale především hlava. Tu má rozkošně širokou. Její hustá a dlouhá srst se bohužel zkrátila a tak je nakonec velmi hezký short hair satin. Uvidíme, jestli aspoň po ní se zadaří nějací wavy. Barvička jí taky trochu zesvětlela, ale to se tak u čokolád stává. Co se povahy týče, je to zlatíčko. Se všemi vychází, je takový stmelovacím prvkem ve skupině. Na jméno slyší, přiběhne i bez něj. Je zvědavá a hlavně velmi kontaktní. Do ruky se nechá hned vzít a mazlit a mazlit. Je tedy medvídek nejen vzhledem, ale i velký mazlivý medvídek duší. Už se moc těším na její krásné malé pidi kopie. :-)

Galaxy se nakonec stala dvojnásobnou maminku a opravdu tou nejlepší. O mimča bylo vždy výsostně postaráno. Zvláště ta druhá mimča měla neskutečné váhy. Nicméně po tom druhém vrhu Galaxy poměrně dost pohubla a opravdu splňovala popis "vysáté" maminky. Doufala jsem, že se dá do formy po návratu k dospělým holkám a radši jsem jí dala ještě chvilku jen s dcerami, ale naopak byla stále větší kostřička. Zuby měla v pořádku, na první pohled nebylo zřejmé, co jí může být. Něco podobného se bohužel v této linii již stalo, chtěla jsem jí vzít na pitvu, ale bohužel to nebylo možné, když jsem mrtvolku našla. Mrzí mne to. Galaxy byla úžasná. Má milovaná medvědice a tak si jí budu navždy pamatovat.

 

Odchovy: vrh O3 (6), vrh X3 (4)