Jdi na obsah Jdi na menu

***

Kaori of X-rats

(♥ 23. 11. 2018 - † 17. 5. 2020)

kaori-11mes-01.jpg

Short hair, blue

(aa Bb Cc dd P- DgDg Sasa Wawa)

 

Test na cukrovku: negativní (5. 4. 2019)

 

otec: Olda Skrami - short hair, BE argente

matka: Dorothea of X-rats - short hair, opal

 

Kaori zůstala jako kamarádka pro osamocenou Berušku a jsem za to ráda. Celý vrh byl opět velmi hezký a Kaori byla od počátku největší zlobidlo a průzkumník. Zpočátku se tváří velmi hodně, ale jak má možnost, ukáže se jako slušný ďáblík. Má krásně tmavou a sytou barvu a já jsem zvědavá, jak se bude vyvíjet dál.

Kaori se nakonec ukázala jako velitelka nad Beruškou, ale nebrala to moc vážně. Do ruky chodí sama, i když na jméno moc neslyší. Přestože mláďátka byla moc hezky velká, tak nakonec celý vrh tak nějak zůstal menší. Kaori není výjimkou. Není to ale nic drastického.

Kaori se stala nakonec po výměně samce zaslouženou maminkou překrásných dvojčátek. I když jsem nechtěla, tak jsem si nakonec nechala jejího překrásného synáčka Ponya. Když do spolubydlící party přibyla Jorrithka, tak to pro Kaori nedopadlo úplně nejlépe. Jorrithka si na ní zasedla a při jedné bitce v noci Kaori obdržela slušně procvaknuté obě uši. Od té doby bydlí v jiné skupince, která jí přijala a vypadá to, že bude vše v pořádku. Bohužel se jen od té doby z Kaori stal takový místní otloukánek. I tak se ale drží a je stále tak super mazlivá.

Kaori prostřídala nakonec více skupinek. Nejprve jsem si myslela, že je otloukánkem, ale pak jsem zjistila, že potyčky trochu vyvolává též sama a ráda by velela vlastnímu boxu a tak jsem přeskládala skupinky a nakonec jí vyhověla. Když teď velí, tak je vše v pořádku. Jinak je to hodná holka, slyší na své jméno a ráda se pomazlí, i když od té doby, co je velitelka, tak už na takové nepodstatné věci nemá tolik času. :-)

V boxíku Kaori se mírně změnilo obsazení a nějak jí to nesedlo. Začaly mi bitky... přestože holky jí jasně ukazovaly submisivitu, Kaori toho začala zneužívat a zbytečně některé slabší jedince napadat. Pomalu se konflikty přiostřovalo a ani nepomohla změna osazenstva. Když mne večer opět probudila jedna z větších bitek, tak jsem Kaori musela rychle vytáhnout a ochránit ostatní. Kaori to však nečekala a jak jsem jí rychle lapila, tak se asi lekla, navíc byla rozprouděná z bitky a najednou začala lapat po vzduchu a modrat. Za chvíli mi dodýchala v ruce. Holčička zřejmě dle příznaků dostala infarkt. Je mi to líto, ale na druhou stranu si za to mohla sama. Holky se jí už jen vyhýbaly a ona na ně stále útočila bezdůvodně. Moc jsem tuto změnu chování nepochopila a je možné, že jí trápil ještě nějaký neduh, který jsem neobjevila zavčas. Je mi to líto.

Odchovy: vrh P (2), vrh S (3)