Jdi na obsah Jdi na menu

Karoo of X-rats

(24. 6. 2011 - † 25. 3. 2014)

kopie---img_0302.jpg

Dumbo, BES s hnědými znaky, solid

PP

Nejdříve jsem si mimčo z tohoto vrhu nechtěla nechávat, ale když jsem měla doma tatínka Vojtíška, nemohla jsem nakonec jinak. Vojtíšek byl naprosto úžasně mazlivý klučina a strašně mi připomněl Elfinku. No a tak bylo vystaráno. Holčičky byly 4 a zanedlouho bylo jasno. Karunka si u mne své místo lehce vybojovala. Kdykoli jsem šáhla do klece, Karolínka už byla v mé ruce a šplhala ke mně, kde se lísala. Jsem ráda, že z ní není přehnaná aktivka, ale spíše mazlivka. No, uvidíme, až bude trochu starší, zda jí to vydrží, snad jsem to nezakřikla. :-)

Karolínka je zase o něco větší a já na ní budu opět pět chválu. Momentálně zastává post hlavního raráška v kleci. Jen se otevřou dvířka, hned bez optání utíká ven a už si dělá, co chce. Je docela aktivní, ale na druhou stranu si nejradši hraje s lidmi nebo s dalšími potkany. Je velice kontaktní a vyhledává i chvilky na mazlení. Je to taková věrná kopie maminky charakterově i vzhledově. Kdyby neměla tmavší hnědé znaky, nevím, jak je rozeznám, jelikož Karunka mámu rychle dorostla. :o)) Teď pomalu přichází do puberty, tak zlobí starší holky... dobrá, trochu i mne. Je to pěkně svéhlavá holčina, ale věřím, že se stářím se z ní stane naprosto dokonalá mazlivka.

A tak se i stalo. Karolínka dělala čest svému rodu - holdovala jídlu, byla obrovsky mazlivá a přítulná a i zdraví jí sloužilo moc dobře. Její jediný vrh se bohužel nepodařil, což mne hodně mrzelo, jelikož by se určitě jednalo o naprosto úžasný vrh, ale hlavně, že to prdelka zvládla. V kleci byla dlouho alfou, která nikdy ani nemusela zakročit. Prostě tu auru měla v sobě, tak jako její předci. Byla jsem na ní moc a moc pyšná a její ztráta mne hodně mrzí! Nicméně věřím, že si život u mne užila a ne zrovna krátký. ;-)

 

Zdravotní karta

 

Dvojitá oslava

 

 

Náhledy fotografií ze složky Karoo of X-rats