Jdi na obsah Jdi na menu

Nipegårdens After Eight

IMPORT ŠVÉDSKO

(♥ 27. 2. 2019 - † 20. 8. 2021)

affi-4mes-01.jpg

Agouti, bez kresby

 

Test na cukrovku: ? (?)

 

otec: Nipegårdens Three Spots (SWE) - agouti, dominantně tečkovaný

matka: Smallthings Carlia (SWE) - agouti, dominantně tečkovaná

 

Chtěla jsem importovat dominantně tečkovanou holčičku, ale bohužel se mi nedařilo žádnou sehnat. Holku jsem ale nutně potřebovala a tak jsem si nakonec vybrala tuto krásnou holčičku. Mohu jí mít jen díky Omarovi z Frozen Hamstery, který mi jí přivezl, za což jsem mu moc vděčná! Affi je zatím prďolka, ale je zvědavá a velmi klidná. Navíc je opravdu velmi hezká. Těším se, jak dále poroste.

Z Affinky se stala velmi krásná holčička, jak jsem předpokládala. Navíc má velmi milou povahu. Je klidná, naprosto spolehlivá v ruce, nemá sebemenší snahy se bránit kontaktu a tak se u dětí stala další hvězdou mezi oblíbenými číňánky. Absolutně jí nemám co vytknout. Je to zlatíčko. :-)

Affinka se postupně stala dvojnásobnou maminkou a že měla extra početné vrhy! A vše zvládla ukázkově, jak je jejím stylem. Vychovala plno krásných, pěkně velikých a nebojácných potomků. Je pravda, že před posledním vrhem už docela slušně utíkala,a ale není se čemu divit. Tolik hladových krků! Affinka dělá opravdu čest číňánkům, i krytí byla jedna z nejklidnějších, co jsem zažila.

Affinka postupně stárne, ale není to na ní moc znát, snad jen že méně běhá v kolečku. Bohužel si náhle, nevím o co, asi poranila oko, ošklivě a již se s tím i vzhledem k vyššímu věku nedalo nic dělat. Aby se netrápila, podstoupila eutanázii. Je mi to moc líto, bylo to náhlé a nečekané. :-(

Odchovy: vrh D (8), vrh E (7)