Jdi na obsah Jdi na menu

Vrh U3 of X-rats - 12. 7. 2023

Hakuna Matata of X-rats   x   Cricetos Ylve (DK)

hakuna-04mes-05p.jpg

ylve-06mes-02p.jpg

Matka: short hair, BE argente grey
Otec: short hair, opal

- - - - -

Hakuna je zkušená maminka a je to znát. V klidu si připravila veliké hnízdo, jak pro armádu, ale dle nabrané váhy splnila očekávání malého vrhu. Narodila se trojčátka. Jediná holčička byla prvních pár dní menší, ale brzy to dohnala a nakonec všichni atakovaly téměř rekordní přírůstky. Dostávali tu nejlepší péči. Nejvtipnější bylo asi rozhřešení barev, protože po dvou rodičích agouti barev se vám má narodit max 25% non-agouti (aa) barev. No a tady to bylo 100%. Dlouho jsem tomu nemohla uvěřit, ale stalo se. Také mne čekalo seznámení s dánskými odstíny barev, které občas bývají trochu jiné než jsme tak nějak všichni zvyklí. I proto je stále trochu otazník, jakou barvu vlastně má jediná holčička Uppsala. Může to být buď horší čokoláda nebo naopak slušná chocolate grey. Rozřešení se dovíme až s jejími miminky, pokud se zadaří v budoucnu.

Jsem ráda, že všichni našli super domovy, i můj nejmilovanější Ultimo, kterého jsem si tak moc chtěla nechat. Ale člověk musí myslet i na ostatní, že? :-)

 

Mláďata jednotlivě:

ugo-25den-02p.jpg

Ugo of X-rats

 

M, short hair

blue

-

eyes colour: black

(aa Bb C- dd Dgdg P- Si- U- Sa- Wa-)

 

Na chov v Mystic Hamstery (FR)

ultimo-25den-02p.jpg

Ultimo of X-rats

 

M, short hair

BE lilac

-

eyes colour: black

(aa bb C- dd Dgdg P- Si- U- Sa- Wa-)

 

Na mazlíka u Míši P. (Praha)

uppsala-25den-01p.jpg

Uppsala of X-rats

 

F, short hair

chocolate ?grey?

-

eyes colour: black

(aa bb C- Dd ?dg P- Si- U- Sa- Wa-)

 

Na chov v X-rats Hamstery (já), Praha

 

ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek