Jdi na obsah Jdi na menu

Vrh H4 of X-rats - 8. 2. 2024

Oralee of X-rats   x   Cricetos Ylve (DK)

oralee-05mes-01p.jpg

ylve-13mes-01p.jpg

Matka: short hair, satin, chocolate
Otec: short hair, opal

- - - - -

Oralee měla na první pokus falešnou březost a tak jsem spolu pár nechala déle a doufala, že se zadaří. Moc jsem si toto spojení přála. Nicméně jsem žádné krytí neviděla a tak jsem i v podstatě přestala věřit, že se poštěstí. Ale Oralee i Ylve mne překvapili a Oralee skutečně začala kynout. Přesně 18 dní od falešné březosti porodila 5 miminek, ale jedno větší už bylo mrtvé. Zbylí 4 se měli čile k světu a přiznám se, že po čtveřici kluků z prvního vrhu Oralee, jsem moc ráda, že tentokráte převládali holčičky. :-) K tomu se podařilo, že každé mládě mělo jinou a velmi líbivou barvičku.

Původně jsem plánovala si nechat jednu holčičku, pak se ale změnili možností v ostatních vrzích a tak zase větší smysl dával kluk... no a tak započal velký vnitřní boj, který nakonec skončil tak, že jsem si nechala jak kluka Huga, tak překrásnou holčičku Habeebu. Jak se dalo očekávat, tak vrh byl spíše střední menší velikosti, ale ty váhy byly celkově lepší než jsem předpokládala. Doufám tedy, že postupně dorostou do dobré váhy a vše bude v pořádku. Jsem děsně nadšená z jejich povahy a krásných, sytých barev a stavby těla a hlavy mají taky velmi kvalitní, tak uvidíme, co z nich vyroste. Nakonec celý vrh skončí v chovu u různých chovatelů i ze zahraničí.

 

Mláďata jednotlivě:

habeeba-27den-01p.jpg

Habeeba of X-rats

 

F, short hair

BE argente

-

eyes colour: black

(Aa bb C- Dd Dg- P- Si- U- Sasa Wa-)

 

Na chov v X-rats Hamstery (já), Praha

haku-27den-01p.jpg

Haku of X-rats

 

F, short hair

lilac fawn

-

eyes colour: black

(Aa bb C- dd Dg- P- Si- U- Sasa Wa-)

 

Na chov v LLE Hamstery (DE)

hedeby-27den-02p.jpg

Hedeby of X-rats

 

F, short hair

chocolate

-

eyes colour: black

(aa bb C- Dd Dg- P- Si- U- Sasa Wa-)

 

Na chov v Twenty Times Hamstery (NL)

hugo-27den-02p.jpg

Hugo of X-rats

 

M, short hair

black

-

eyes colour: black

(aa Bb C- Dd Dg- P- Si- U- Sasa Wa-)

 

Na chov v X-rats Hamstery (já), Praha

 

ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek