Jdi na obsah Jdi na menu

Odchovy - Campbell 4

Příspěvky

Qailah of X-rats x Ikran of X-rats

hicka4-26den-01p.jpgDruhý vrh Qailah se nad očekávání podařil a opět přidal do sbírky dalšího albínka. Vrh byl opravdu hezký a povahově moc fajn a jsem ráda, že většina odešla do chovu.

Vrh I4 of X-rats (PP od M&SHC)

 
Celý příspěvek

Oralee of X-rats x Cricetos Ylve

ehacka4-27den-01p.jpgDruhý vrh Oralee jsem si moc přála a jsem neskutečně šťastná, že se podařilo. Mimča jsou po rodičích spíše menší střední velikosti, ale za to skvělé povahy a o to mi šlo hlavně. Navíc se super barvičkami.

Vrh H4 of X-rats (PP od M&SHC)

 
Celý příspěvek

Xibalba of X-rats x Ønskeøens Havarti

egecka4-26den-01p.jpgPrvní vrh Xibalby, kde jsem doufala i v nějaké barvičky, ale tatínek se rozhodl, že žádné nebudou. Mimča mi dala zabrat, co se povahy týče, ale nakonec se z nich vyloupla super zvířátka.

Vrh G4 of X-rats (PP od M&SHC)

 
Celý příspěvek

Yggdrasil of X-rats x Helios of X-rats

efka4-25dni-01p.jpgPrvní vrh Yggi překvapil barvami, které by člověk na první dojem po černočerné samici s béžovým Hubertem úplně nečekal. A i v tom je zábava. Tak jako tak, moc podařený vrh!

Vrh F4 of X-rats (PP od M&SHC)

 
Celý příspěvek

Uppsala of X-rats x Twenty Times' Sir JaFluffy

eecka4-27den-01p.jpgPrvní vrh Uppsalky i Sira opět menšího počtu, ale za to velmi zajímavých barviček, které ale i tak nepomohly jednoznačně rozkrýt barvu maminky. Mimča si z toho ale nic nedělala a užívala si svého dovádění a plných bříšek.

Vrh E4 of X-rats (PP od M&SHC)

 
Celý příspěvek

Le Ciels Breeze x Champion of X-rats

adecka4-29den-01p.jpgPrvní vrh krásné Breeze a Championa, který sice nebyl početný, ale o to víc si to mohly sestřičky užívat. Veškerou péči a mléko jen pro sebe a neupejpaly se. :o)) Podařily se krásné a syté barvičky.

Vrh D4 of X-rats (PP od M&SHC)

 
Celý příspěvek

Qailah of X-rats x Xerxes of X-rats

acecka4-29den-01p.jpgMůj první celosaténový vrh. Mám neskutečnou radost, že všech 7 miminek výborně vyrostlo a dařilo se jim. Navíc to byli opravdu mazliví a moc milí medvídci. A ano, neudržela jsem se a nechala si hned 3 mláďata z vrhu - poprvé tolik.

Vrh C4 of X-rats (PP od M&SHC)

 
Celý příspěvek

Seffora of X-rats x DTC's Heidfeld

abecka4-27den-01p.jpgExterní vrh Sefforky a Divočáka se opět stal dalším početným vrhem u nás. Narodilo se mnoho různých barviček a vrh mohl konečně potěšit více lidí než dřívější málopočetné vrhy.

Vrh B4 of X-rats (PP od M&SHC)

 
Celý příspěvek

Charlotte of X-rats x Kingston of X-rats

aacka4-28den-02p.jpgDruhý vrh Charlottky, který se opravdu podařil - narodilo se 7 miminek a každé zcela originální barvy. U tak velkého vrhu se mi to ještě nepodařilo. K tomu i saténová srst. Moc hezký začátek další abecedy. :-)

Vrh A4 of X-rats (PP od M&SHC)

 
Celý příspěvek